Taking too long? Close loading screen.

Titlul proiectului: Investitii pentru diversificarea activitatii si consolidarea pozitiei pe piata a S.C. GEOTECH S.R.L.

 

Denumirea beneficiarului: S.C. GEOTECH S.R.L.

 

Scopul proiectului este ca prin dezvoltarea afacerii firmei, S.C. GEOTECH S.R.L., sa asigure contributia acestei IMM la cresterea competitivitatii, prin crearea de noi locuri de munca si dezvoltarea resurselor umane, prin reprezentarea zonei la nivel regional si national, prin crearea intregului lant al valorii adaugate pe plan local.

 

Obiectivul general al proiectului il reprezinta consolidarea si dezvoltarea durabila a sectorului productiv al GEOTECH prin realizarea unei investitii initiale in active corporale si necorporale legata de diversificarea activitatii firmei prin servicii care nu au fost prestate anterior in unitate. Achizitia de noi utilaje performante si echipamente automate conduc la dezvoltarea activitatii sub un flux tehnologic optimizat.

 

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Dezvoltarea activitatii societatii prin achizitia de utilaje, echipamente si dotari;
  • Crearea de 3 noi locuri de munca in perioada de implementare a proiectului, dintre care 1 loc de munca va face parte din categorii devaforizate, respectiv o persoana cu varsta pana in 24 de ani;
  • Realizarea unui proiect cu sanse importante de succes si promovarea acestuia.

 

Rezultatele proiectului:

  1. Dezvoltarea GEOTECH prin achizitia de noi utilaje performante si echipamente automate, softuri, ce conduc la dezvoltarea activitatii sub un flux tehnologic optimizat, respectiv diversificarea serviciilor firmei prin servicii care nu au fost prestate anterior in unitate.

Ca urmare a realizarii investitiei, GEOTECH va realiza servicii de elaborare documentatii geotehnice pentru constructii a caror zona de influenta se extinde la o adancime mai mare de 30m, incadrate in orice categorie de risc geotehnic.

Echipamentele sunt echipate cu accesorii corespunzatoare astfel incat conduc la minimizarea la sursa a deseurilor generate, cresterea gradului de recuperare si reciclarea deseurilor prin colectarea selectiva si reciclare.

S-a achizitionat si un sistem de panouri fotovoltaic pentru utilizarea surselor regenerabile de energie si plafoniere LED pentru eficientizarea iluminatului in spatiul de lucru.

Pentru adaptarea activitatii si pentru persoanele cu dizabilitati, s-a achizitionat un Ecran Braille ce permite persoanelor cu deficiente de vedere sa tasteze usor si astfel sa navigheze pe diverse dispozitive.

Toate aceste achizitii contribuie la dezvoltarea activitatii firmei, respectand standardele europene de mediu si oferindu-i posibilitatea sa se dezvolte si la nivel international.

  1. Planul de dezvoltare a companiei consta si in investitii in resurse umane. Cresterea in valoare si in calitate, bazata pe extinderea si modernizarea dotarilor tehnice, pe inovarea proceselor de lucru si adaptarea la standarde europene, constituie un deziderat, avand ca finalitate crearea de noi locuri de munca.

Managementul firmei isi face o prioritate din mentinerea si motivarea adecvata a salariatilor atasati obiectivelor acesteia, prin acordarea de salarii si stimulente atractive si prin consolidarea unui climat de munca foarte bun. Totodata, managementul firmei stabileste si mentine standarde morale ridicate si militeaza pentru asigurarea transparentei depline in activitatea pe care o desfasoara si in comunicarea cu toti detinatorii de interese in aceasta activitate.

Ca urmare GEOTECH a creat 3 noi locuri de munca pe perioada de implementare a proiectului, dintre care 1 nou loc de munca face parte din categorii defavorizate, respectiv o persoana cu varsta pana in 24 de ani.

  1. Obiectivul a fost indeplinit prin contractarea unor servicii de consultanta specializate care beneficiaza de resurse umane bine pregatite profesional, capabile sa elaboreze, gestioneze si sa implementeze un astfel de proiect. S-au avut in vedere actiuni de promovare ale acestui proiect care au fost structurate pe mai multe directii, putand influenta astfel penetrarea pe noi piete.

 

Data de începere: 21.09.2022

 

Perioada de implementare a proiectului este de 38 luni, respectiv între data 02.12.2019 și data 31.01.2023, aceasta cuprinzand si perioada de desfasurare a activitatilor proiectului inainte de semnarea Contractului de finantare.

 

Valoarea totală a proiectului: 3.089.919,37 lei

Valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR: 1.579.517,67 lei

Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul national: 278.738,42 lei

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională
prin Programul Operațional Regional 2014-2020
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

GEOTECH S.R.L.

Str. Aurel Vlaicu, nr.78, birou 3 si 5
Iasi - 700381 - Romania
Tel/Fax: 0332-417.705
E-mail: info@geotech.ro

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica Cookies.