Taking too long? Close loading screen.

Despre noi

Cu peste 16 ani de experiență în domeniul ingineriei structurale, respectiv 7 ani în domeniul ingineriei geotehnice, echipa GEOTECH a făcut față cu succes tuturor provocărilor venite de-a lungul timpului, reușind să ofere chiar și celor mai exigenți clienți servicii de înaltă calitate.

Pasiunea pentru această activitate a condus la formarea unui grup de oameni devotați, profesioniști, responsabili și transparenți, care au ca scop comun atingerea performanței la cele mai ridicate cote.

Experiență și realizări

Inginerie geotehnică
0
Experiență (ani)
0
Clienți
0
Proiecte
0
Lungime foraje (m)
Inginerie structurală
0
Experiență (ani)
0
Clienți
0
Proiecte

Echipa GEOTECH se dedică fiecărui proiect în parte, oferind sprijin permanent pe durata desfășurării acestuia și este în continuă dezvoltare, găsind noi abordări și optimizând procesele, astfel încât toate cerințele dumneavoastră tehnice, economice și de timp să fie satisfăcute.

GEOTECH vă oferă servicii de proiectare structurală pentru diferite tipuri de construcții civile, industriale și agricole, și servicii de inginerie geotehnică care includ investigații de teren, încercări de laborator, studii geotehnice și proiectare geotehnică.

Faceți cunoștință cu noi, suntem GEOTECH!

GEOTECH S.R.L.

Str. Aurel Vlaicu, nr.78, birou 3 si 5
Iasi - 700381 - Romania
Tel/Fax: 0332-417.705
E-mail: info@geotech.ro

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica Cookies.