Taking too long? Close loading screen.

Portofoliu inginerie structurală

Structuri beton și zidărie​

CENTRIS IAȘI

Ziduri de sprijin incinta CENTRIS IASI

Zidul de sprijin pe latura nord est, realizat din patru tronsoane de piloți cu diametrul de 40cm cu dispunere pe un șir la inter ax de 55cm cu legături longitudinale și o elevație de beton armat la nivelul părții superioare; Tronsoanele I, II și IV au soluții constructive similare, în timp ce tronsonul II, datorită prezenței galeriei drenante cu dispunere perpendiculară pe zid a fost proiectat sa încalece această zonă.

Zid de sprijin latura sud vest, realizat în sistem de rezistență, compus dintr-o talpă și o elevație din beton armat monolit. Cuve park-lift realizate din beton armat monolit cu rol de zid sprijin delimitare latură sud est proprietate și parcări.

CĂMIN – ZONA IAȘI

Construcția proiectată are regim de înălțime demisol, parter, două etaje și mansardă iar structura de rezistență a acesteia a fost realizată din cadre din beton armat monolit pe fundații continue elastice.

LOCUINȚA “C”– ZONA IAȘI

Construcția proiectată are regim de înălțime demisol parțial, parter si mansarda, arhitectural in elevatie a fost conformata pe seminivele iar structura de rezistenta a acesteia a fost realizata din pereti portanti din zidarie de caramida confinata cu stalpisori, centuri si buiandrugi structurali, si local cadre din beton armat, pe fundatii continue.

LOCUINȚA “R”– ZONA IAȘI

Constructia proiectata are regim de inaltime demisol, parter, etaj si mansarda iar structura de rezistenta a acesteia a fost realizata din cadre din beton armat monolit pe fundatii continue elastice. Arhitectural constructia a fost proiectata pe doua trosnsoane ce comunica prin intermediul unor pasarele.

LOCUINȚA “G”– ZONA IAȘI

Constructia proiectata are regim de inaltime demisol partial, parter extins si un etaj iar structura de rezistenta a acesteia a fost realizata din cadre din beton armat monolit pe fundatii izolate. La parter in zona din aval a fost proiectata o piscina acoperita.

LOCUINTA “V”– ZONA IASI

Constructia proiectata are regim de inaltime parter, etaj si terasa iar structura de rezistenta a acesteia a fost realizata din cadre din beton armat monolit pe fundatii continue elastice. Arhitectural in elevatie a fost proiectata pe seminivele.

Structura spațială cu rol de consolidare locală versant – Mun. Iași, Str. Sărăriei

In urma analizelor de stabilitate efectuate pentru zona de versant ce constituie amplasament pentru imobilul dorit de beneficar a rezultat necesitatea proiectarii unei lucrari de ranforsare locala a zonei discutate.

Aceasta lucrare de consolidare locala a zonei de versant a fost proiectata sub forma unei structuri spatiale formate din piloti forati dispusi pe trei randuri, grinzi de rigidizare la nivelul superior al acestora, elevatii si elemente verticale de decarcare pe zona supraterana.

Structuri metalice

Hală de producție miere de albine

Particularitati structura: amplasarea constructiei pe un teren deosebit de inclinat, necesitatea construirii unui zid de sprijin in zona fatadei posterioare, acest zid de sprijin facand parte parte din axul structural posterior, hala parand a fi ingropata in pamant de la exterior.

Hale de producție - țesătorie și depozitare + spații de birouri

Particularitati structura: existenta pe amplasament a doua hale din beton prefabricat la cote diferite, introducerea unei hale plomba, inalta, intre cele doua existente , pozitionarea pe o latura a ansamblului a inca unei hale anexe de dimensiuni reduse si unirea intregului volum la nivelul inchiderilor

Showroom și service auto

Particularitati structura: prezenta unei console lunga de 2.4 m ce sustine un perete cortina impunator arhitectural; delimitarea pe lungimea halei a spatiilor de service auto si showroom-ul impreuna cu zona de birouri, realizata cu un joc arhitectural pe inaltimea interioara

GEOTECH S.R.L.

Str. Aurel Vlaicu, nr.78, birou 3 si 5
Iasi - 700381 - Romania
Tel/Fax: 0332-417.705
E-mail: info@geotech.ro

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica Cookies.